Gezondheidslening

Neem contact met ons op

Klantenservice

kontakt@kaiserfinanz.com

Uw zorglening bij Kaiser Finanz

Die Zahnwurzel tut weh, aber Sie müssen auf den Arztbesuch warten, weil das Geld fehlt? Wird die von Ihnen gewählte Behandlungsmethode nur teilweise oder gar nicht von Ihrer Krankenkasse übernommen? Oder möchten Sie einen kosmetischen Eingriff durchführen lassen, dieser übersteigt jedoch derzeit Ihr Budget? Erleben Sie wieder ein gesundes und glückliches Leben – mit einem diskreten Gesundheitskredit für Ihr Wohlbefinden.

‘Gezondheid’ is een universele wens van mensen. En dat betekent niet alleen ‘niet ziek worden’, maar ook dat u zich goed voelt en uw dagelijks leven zelf actief kunt vormgeven. Dankzij modern onderzoek en de hedendaagse medische technologie hebben we veel mogelijkheden om ons welzijn te behouden of te verbeteren. Helaas dekt de ziektekostenverzekering in Duitsland niet alle diensten en, dankzij eigen risico, vaak niet volledig. Een zorglening kan hierbij een belangrijke ondersteuning zijn en u in staat stellen de best mogelijke behandeling voor uw gezondheid te krijgen.
Wat kan een zorglening dekken?

Een zorglening komt overeen met een onderhandse lening en omvat onder meer ook de diensten van zogenaamde tandheelkundige leningen of chirurgische leningen. Met de gezondheidslening van Kaiser Finanz heeft de lener de mogelijkheid om alles te financieren wat belangrijk is voor zijn gezondheid of welzijn. Of het nu om een ​​spoed- of geplande procedure gaat, zowel in binnen- als buitenland.

Onze zorglening is vrij te gebruiken. Bijvoorbeeld voor:

Betaalbare
kosten
Kwaliteit
van leningen

De gezondheid van een mens is en blijft een privéaangelegenheid. Misschien wilt u het niet hebben over het feit dat u de tandartsrekening liever in termijnen betaalt of een operatie financiert met een lening. Dat hoeft niet: Bij het afsluiten van een zorglening zijn de basisvoorwaarden zoals het gewenste bedrag en de looptijd van belang, niet of u hiermee een kunstgebit financiert of het geld nodig heeft voor andere behandelkosten. Met een duidelijk berekenbare en voorspelbare termijnbetalingsovereenkomst creëert u flexibiliteit – ook als zich onverwachte zorgkosten voordoen.

Neem contact met ons op

Wilt u een zorglening? Contacteer ons nu!

Mail ons

kontakt@kaiserfinanz.com