Autolening

Neem contact met ons op

Klantenservice

kontakt@kaiserfinanz.com

EEN AUTOLENING DIE VOLDOET AAN DE EISEN VAN UW DROOMAUTO

Onze autoleningen zijn een soort lening die we verstrekken om een ​​lener in staat te stellen de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto of motor te financieren zonder noodzakelijkerwijs te hoeven sparen of te wachten tot het bespaarde geld volledig kan worden opgehaald voordat hij het gewenste bezit kan kopen.

Onze autoleningen hebben doorgaans de vorm van een persoonlijke lening en zijn aflosbaar over een periode van 1 tot 10 jaar, afhankelijk van het soort project dat gefinancierd wordt en het geleende bedrag. Het effectieve rentepercentage voor een auto-/motorlening kan doorgaans variëren tussen de 1,50% en 2%, afhankelijk van de looptijd en het bedrag van de lening.

Hoewel u door het afsluiten van een autolening een auto kunt kopen zonder noodzakelijkerwijs te moeten wachten op de volledige betaling van de gespaarde bedragen op uw spaarrekening, is het soms lastig om het meest geschikte leningaanbod te vinden dat echt aan uw verwachtingen voldoet.

Wij van KAISER FINANZ zijn specialisten in autofinancieringen. Wij hebben toegang tot meer dan 20 financiële instellingen. Voor al onze klanten kunnen wij zonder uitzondering de beste autolening vinden.

Wat de kredietaanvraag ook is, voor elke zaak vinden wij een passende financieringsbron. Zodat iedereen de auto kan rijden die hij of zij nodig heeft. Het doel is altijd om een ​​autolening te krijgen tegen de best mogelijke rente.

Neem contact met ons op

Wilt u een autolening? Contacteer ons nu!

Mail ons

kontakt@kaiserfinanz.com